Vi vill göra Din offert redan nu så exakt det går med hänsyn till hur långt Dina byggplaner har framskridit. Är Du tidigt ute och vill få en uppfattning vad våra högkvalitativa hus kostar kan du enkelt gå in på vår prislista på hemsidan och räkna ut beloppet ungefärligt.

Har Du en tomt och en enkel skiss kan vi räkna ut byggkostnaden exakt. Så vänligen maila en ritning eller skiss till oss får Ni ett fast pris på totalentreprenad på det utförande som Ni själva vill ha. Det kan omfatta  en stomresning eller olika stadier av färdigställandegrad till ett fullt färdigt hus med garage,  altan och utrullad gräsmatta på tomten.

Våra priser är konkurrenskraftiga och med hänsyn till vår miljövänliga högeffektiva isolering som ger rekordlåga uppvärmningskostnader  Vi påstår att vi är bäst i klassen. Inget annat byggföretag konkurrerar med oss i detta koncept.

Tänk alltså inte bara på låga byggkostnader utan tänk också på energiåtgången som skall betalas varje månad i 100 år. Trähusföretagen fortsätter med den dåliga skivisoleringen som alltid innebär springor och draghål med höga energikostnader som följd. Vi har vår träfiberisolering som sprutas in med 55 kilos tryck i väggarna som skapar en homogen isolering med superlåga uppvärmningskostnader.   Vi har de smartaste uppvärmnings- och ventilationssystemen som finns på marknaden idag. Hör av dig så berättar vi mer och räknar fram en bindande offert med fast pris på totalentreprenad på Ditt planerade hus.  Vi når den låga byggkostnaden tack vare tight organisation med låga fasta kostnader.

Har du ingen skiss, leta efter hus på nätet och begär offert. Du är HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN.  Se rubriken KONTAKT.