Priset avser valfritt hus enligt Dina önskemål nyckelfärdigt enligt MiljöBoHus Leverans- och utförandebeskrivning. Vi räknar snabbt ut vilket pris som gäller för dig, små hus blir lite dyrare per kvadratmeter (dyra enheter som kök, bad, tvätt och uppvärmningssystem kostar i stort sett lika i alla hus) och stora hus är billigare per kvadratmeter. Markarbeten kostnadsberäknas från fall till fall.

Följande ingår:

-enplanshus med 27 graders tak taklutning och isolerad betongplatta med golvvärme

– en och en halvplans hus med 38 eller 45 graders taklutning med tak kupa och isolerad betongplatta med golvvärme

– en och en halvplanshus med 38 graders taklutning med förhöjt väggliv och isolerad betongplatta med golvvärme.

– en och en halvplanshus med 38 graders taklutning med förhöjt väggliv och isolerad betongplatta med golvvärme.

 två planshus med 27 graders taklutning och isolerad betongplatta med golvvärme.

-funkishus med högre invändiga höjder och sluttande innertak beräknas från fall till fall.

– i priset ingår alltid 300 mm cellplastisolerad betongplatta utförd med radonskydd och vattenburen golvvärme, nyckelfärdigt, miljövänlig energibesparande cellulosaisolering insprutad med 55 kilos tryck i väggarna och 450 mm tjockt i taket innebärande lågenergihus, frånluftsvärmepump Nibe 750, isolerade innerväggar med både OSB-skivor och gipsskivor monterade för eventuellt tunga montage på väggarna, insida yttervägg också beklädda med OSB-skivor och gipsskivor, ekgolv i alla torra rum och klinker i alla våtutrymmen, horisotalhängda superisolerde fönster med alumniumbekädnad på utsidan, valfritt släta eller speglar i innerdörrarna, komplett monterade listverk på golv och i tak, dörrfoder runt dörrarna, ektrösklar, kakel och klinker i badrum, klinker i tvätt och entre. Badrumsskåp i vitt utförande och utrustning i bad/WC enligt ritning. Dusch med rundade glasdörrar, blandare, tvättställ och WC-stol ingår. I kök, sovrum, entre och tvätt ingår från IKEA valfria skåp och hushållsmaskiner till ett värde av 110.000:- kr.  Kakel ovan bänkskåp i kök ingår. Beräkningarna avser rektangulära hus med sadeltak. 

– i priset ingår också lagstadgade färdigställande försäkringar.

Eventuellt eget material och arbete reduceras med avdragspriser till verkliga marknadskostnader. Andra har ofta låga avdragspriser för att även  tjäna pengar på det de inte levererar. vi drar exempelvis av 80 till 100.000:- kr beroende på storlek om ni målar/tapetserar själva! 

Mindre villor, fritidshus och garage prissättes separat med speciell leveransbeskrivning. Begär offert. Vi når den låga byggkostnaden tack vare tight organisation med låga fasta kostnader. 

Läs mer i LEVERANS- OCH UTFÖRANDEBESKRIVNING.

Jämför gärna priser enligt vår leveransbeskrivning med andra husleverantörer och byggare och upptäck att vi har de lägsta priserna. Observera att vissa husleverantörer redovisar priser som avser lösvirkesleverans, som om det vore en total byggkostnad. Vilseledande marknadsföring skulle man kunna kalla detta.

Vi monterar våra prefabricerade väggelement och tak på ett par, tre dagar och har då huset tätt, utan risk för regn och fukt.

Har du en enkel skiss kan vi räkna ut byggkostnaden exakt, Har du ingen skiss, leta efter hus på nätet som skulle passa, så anpassar vi dem också till tomten Ni har. Vi har arkitekt, så arkitektritningar för bygglov ingår också.